Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

4K IP Camerasystemen – kort toegelicht

Wanneer u nu op Google gaat zoeken naar de beste camerasystemen voor beveiliging die op de markt zijn, dan ziet u hoogstwaarschijnlijk snel de 4K IP camerasystemen voorbij komen. Daar staan echter wat zaken in die voor de meeste mensen niet bekend zijn, Allereerst wordt er in dit artikel toegelicht wat 4K precies inhoudt en waarom het zo belangrijk en bepalend kan zijn, maar nog niet feilloos is. Vervolgens wordt er behandeld wat een IP camera is, zodat u een goed beeld heeft wat uw beveiligingsmogelijkheden zijn en welk camerasysteem voor u mogelijk interessant is. Wilt u nu al zelf verder oriënteren op 4K- en andere beveiligingscamera’s, ga direct naar Arend Beveiliging!

Wat is 4K en waarom is het zo belangrijk?

4K is een term die voornamelijk terugkomt wanneer het gaat om het aanduiden van de kwaliteit van een televisiescherm. Dit is echter alleen de kwaliteit die de televisie ondersteunt. Wanneer men spreekt over 4K of Ultra HD, dan is dat in vergelijking met Full HD een vier maal zo goede kwaliteit. Met andere woorden; Full HD is beeldmateriaal van 1.920 bij 1.080 pixels, waar 4K 3.840 bij 2.160 pixels vastlegt. Het voordeel van deze goede beeldkwaliteit is dat er over grotere afstanden en een breder beeld veel specifieker vastgelegd kan worden wat er gebeurt. Zodoende wordt alles en iedereen herkenbaar in beeld gebracht.

Waarom een IP camerasystemen (van Dahua)?

In de eerste plaats zijn IP camerasystemen niet meer weg te denken uit de moderne beveiligingsmogelijkheden. Deze systemen hebben altijd een kwaliteit beeld die ervoor zorgt dat alle mensen en onderdelen in beeld duidelijk te herkennen zijn. Daarnaast onderscheiden ze zich omdat ze draadloos zijn en via een netwerk werken. Het hoeft dus niet per se een 4K camerasysteem te zijn dat uw pand beveiligt. Zeker bij het topmerk Dahua zijn de mogelijkheden voor gunstige beveiligingscamera’s van topkwaliteit eindeloos. Ga nu direct naar de website van Arend Beveiliging en kies de camerabeveiliging die uw veiligheid garandeert!

 

https://arendbeveiliging.nl/

Gerelateerde artikelen

Tweedehands auto verkopen aan garage

Kleine botox behandelingen

De gezondheid van je werknemers