Hellasbc
Image default
Aanbiedingen

Animatie laten maken

Animatie laten maken

We leven in een tijd waarin bedrijven steeds meer moeite zullen moeten doen om op te vallen in de ogen van de consument. Het is nu eenmaal een tijd waarin er super veel bedrijven zijn die hun best doen om hun bedrijf aan de man te brengen. Maar wat is dan een goede manier om de klant aan te spreken? Een erg goed antwoord op deze vraag is door gebruik te maken van animaties. Je kent ze wel op tv, de leuke getekende spotjes die je iets vertellen over een bepaald product. Deze filmpjes blijven vaak langer hangen, ze zijn niet irritant maar ze zorgen er toch nog voor dat je een beeld krijgt van de aangeboden dienst of van het bedrijf. We begrijpen dat de kans groot is dat je niet zelf beschikt over een speciaal diploma om deze filmpjes te maken, het is tenslotte niet zo heel makkelijk om het te doen, dat is dan ook waar wij kunnen helpen. Wij kunnen namelijk voor uw bedrijf een animatie maken, zo hoef je zelf niet te klooien maar kun je al het werk gewoon uit handen geven.

Wat is een animatie?

Een animatie is eigenlijk niks anders dan een korte video. In deze video probeer je om een boodschap aan de kijker over te brengen. Dit kan letterlijk van alles zijn, van adverterend tot amuserend. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen. In het filmpje spreekt iemand een stem in, dit is ook wel de voice over. In combinatie met de geluiden en het filmpje krijg je zo een gesproken boodschap. Als je dit ondersteund met grafieken en materiaal dan kun je op een heel erg makkelijke manier op je klant inspelen. Zo hoef je niet een saai filmpje te maken waarin je jouw bedrijf promoot, je kunt het nog leuk maken ook nog. Laat dus de voordelen zien van het product of leg uit wat jouw bedrijf anders maakt dan de andere bedrijven. Ook kun je laten zien wat het beleidsplan is van je bedrijf voor de komende jaren. Zo’n filmpje is niet alleen geschikt voor reclame maar het kan ook erg goed gebruikt worden om intern een boodschap over te brengen. Zo hoef je dus geen vergadering te houden. Dit scheelt dus een hele hoop tijd en moeite, en het is gewoon veel leuker dan een mailtje.

Waarom zou ik dit dan doen?

Zoals we al zeiden, het is een heel goede manier om een boodschap aan de kijker over te brengen. Je zorgt er voor dat de kijker niet verveelt raakt. Dit is dan ook erg belangrijk, als je een reclame of filmpje niet leuk vindt dan zal je waarschijnlijk ook niet kijken naar de achterliggende boodschap. Daarnaast zorgt het er voor dat je afstand neemt van de concurrent. Als je iets compleet anders doet dan steek je met je kop boven het veld uit, hierdoor zullen meer mensen je boodschap onthouden. Daarnaast is het eigenlijk gewoon heel erg makkelijk om een filmpje te maken voor jou, je hoeft namelijk alleen je tekst en je boodschap op te sturen. Aan de hand hiervan stellen wij een filmpje samen en zorgen we er voor dat je boodschap goed zal overkomen. Bij ons op de website kun je veel voorbeelden vinden van filmpjes, zo kun je een beetje zien wat het nu precies is en hoe het er in totaal uit zal komen te zien. Zo kun je voor jezelf bepalen of jouw bedrijf mogelijk ook wel wat heeft aan een filmpje of animatie.

Hoe gaan we te werk?

Het allereerste wat we doen is kijken naar het script wat u moet invullen. Dit is gewoon de tekst en de boodschap die het filmpje moet laten zien. Dit is natuurlijk van extreem belang, we moeten namelijk wel weten wat voor soort filmpje we dan precies moeten maken, denk dan ook goed na over wat u nu precies wilt voor u het naar ons toe stuurt. Aan de hand hiervan maken we een storybord, dit is een schema met allerlei kleine plaatjes. Het is dan ook een soort stripverhaal, hiermee maken we uiteindelijk het filmpje. Dan is het belangrijk om te kijken naar de stijl van de illustratie. Misschien wilt u wel dat het een soort ouderwets filmpje wordt met een antieke uitstraling, dat kan en dan houden we daar rekening mee. Ook kijken we naar de soort geluiden en de muziek die u wilt hebben in uw filmpje. Dit alles zorgt er voor dat je filmpje heel erg persoonlijk zal worden voor je bedrijf. Een reclame die precies bij uw bedrijf past, dit is zeker iets wat de klant leuk zal vinden.

Wat kost dit dan precies en hoe lang duurt het?

Deze vraag is natuurlijk erg lastig om te beantwoorden. Ieder bedrijf heeft nu eenmaal zijn eigen filmpje, geen filmpje is hetzelfde en hierdoor kun je dus ook niet een algemene tijdsduur zeggen. Het is dus echt volkomen afhankelijk van je persoonlijke budget en van je wensen voor de animatie. Over het algemeen is het natuurlijk zo dat filmpjes voor een groot bedrijf duurder zijn dan voor een klein bedrijf. Hier gaat gewoonweg meer werk in zitten om alles zo precies mogelijk te doen. We hebben al veel soorten animaties gemaakt, ook enkele voor zeer grote bedrijven zoals de Blokker of de ING. Deze projecten waren vrij groot en duurde ook wat langer, maar een animatie voor de dorpsbakker is natuurlijk een stuk korter. Vul anders even het formulier in en vraag een offerte aan. Zo kunt u precies zien wat nu de kosten zijn voor een animatie en hoe lang het nu gaat duren, dit is eigenlijk de enige manier waarop wij een schatting kunnen maken over de tijd of over de kosten.

https://donkermedia.nl/

Gerelateerde artikelen

Waar komt Black Friday vandaan?

Caps bedrukken met uw bedrijfslogo

De specialist voor reiniging van de afzuigsystemen in de horeca