Hellasbc
Image default
Zakelijke dienstverlening

Boekhoudkantoor in Antwerpen voor beginnende ondernemers

Wanneer u start als ondernemer, krijgt u te maken met allerlei nieuwe dingen. Zo ook het bijhouden van een boekhouding. Als ondernemer is het uiterst belangrijk om dit secuur te doen en daar gaat best wat tijd in zitten. Wilt u deze tijd liever in uw nieuwe bedrijf steken? Dan is het verstandig om een boekhoudkantoor in de omgeving van Antwerpen, Gent en Brussel in te huren. Zij helpen u bij al uw boekhoudkundige vragen, nemen u de boekhouding uit handen en zorgen ervoor dat alles keurig wordt bijgehouden. Boekhoudkantoor Vandelanotte uit Kortrijk is hiervoor de geschikte partij.

Facturatie

Als ondernemer is het belangrijk om te leren om facturen op te stellen. Wanneer u een klus voor een persoon of bedrijf heeft uitgevoerd, stuurt u een factuur. U krijgt niet alleen te maken met facturen die u zelf opstelt, maar ook met binnenkomende facturen die u moet betalen. Alle facturen – zowel inkomend als uitgaand – dienen goed bewaard te worden. Deze zijn belangrijk voor het doen van de belastingaangifte. De opgestelde facturen moeten voldoen aan bepaalde eisen van de belastingdienst en het is dan ook belangrijk om zich goed te informeren.

Belastingaangifte

Ondernemers moeten periodiek allerlei informatie delen met de belastingdienst. Het doen van een belastingaangifte is relatief eenvoudig wanneer u alle informatie goed heeft bijgehouden, maar kan lastig zijn wanneer uw administratie niet op orde is. Daarom kunt u het beste alle administratie goed bijhouden, zodat u de aangifte probleemloos kunt doen. Bij een btw-aangifte telt u alle ontvangen btw bij elkaar op en hier trekt u alle betaalde btw vanaf. Het verschil betaal je en in sommige gevallen krijg je geld terug.

Hulp bij boekhouding

Sommige ondernemers doen graag hun eigen boekhouding, maar niet iedereen vind dit prettig. Op zoek naar een ervaren boekhoudkantoor in Antwerpen, Gent, Brussel en omgeving? Dan kunt u terecht bij Vandelanotte. Dit boekhoudkantoor in de omgeving van Antwerpen, dat zijn oorsprong kent in Kortrijk, kan uw boekhouding bijhouden en u helpen bij allerlei andere vraagstukken die u als beginnende ondernemer heeft.

https://www.vandelanotte.be/nl