Een goedkope en betaalbare iPhone 6

Hellasbc

Het kopen van een refurbished iPhone 6 heeft een flink aantal voordelen in vergelijking met nieuw. In dit artikel bespreken we de voordelen van een iPhone 6 als refurbished en vertellen we je meer over wat een goede refurbished leverancier is.

Op 50 punten gecontroleerd en gereviseerd

Over het algemeen is een refurbished iPhone 6 door elk refurbished aanbieder goed gecontroleerd. Een refurbished iPhone van Forza Refurbished is op meer dan 50-punten gecontroleerd. Wat ons uniek maakt is dat al onze iPhones door speciale robots worden gecontroleerd. Zo ben jij optimaal verzekerd van de hoogste kwaliteit refurbished Apple iPhones.

Financieel aantrekkelijker dan een abonnement

Als je een iPhone 6 wilt kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven, dan doe je er verstandig aan door voor een refurbished iPhone 6 16GB goud te kiezen. Het kopen van een refurbished iPhone bij Forza Refurbished is een verstandige en betrouwbare keuze. Wanneer je een iPhone combineert met een sim-only kaart, dan ben je helemaal goedkoop uit. Hierdoor zit je namelijk ook niet vast aan een veel te duur tweejarig abonnement.

Extra zekerheid door twee jaar garantie

De meeste refurbished aanbieders bieden slechts 1 jaar garantie. Omdat we bij Forza Refurbished overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. ontvang je standaard twee jaar garantie bij het kopen van een refurbished iPhone 6. Hierdoor ben je extra zeker van een kwalitatief uitstekende aankoop. Indien er dan toch iets mankeert aan het toestel, dan kun je gewoon gebruik maken van de garantie. Wil je meer weten over het begrip ´refurbished´? Bekijk dan eens de ‘Wat is refurbished’ pagina van Forza Refurbished.

Als laatste

Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekende refurbished iPhone? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished. Bij ons ontvang je standaard 24 maanden garantie. Tevens vind je bij ons ook nog eens de scherpste prijzen en dat met de allerbeste kwaliteit.

https://www.forza-refurbished.be/apple-iphone/6