Hellasbc
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een laadpaal thuis voor het ultieme gemak

Wanneer u uw beste beentje voorzet, dan wilt u meestrijden voor een groener klimaat. Een van de voornaamste manieren om dat te doen, is om een wagen te hebben die weinig of niet vervuild. Een goed voorbeeld hiervan is een elektrische auto. Vooraleer u zo een elektrische auto of bedrijfswagen gaat kopen, is het verstandig om te weten waar u deze allemaal kunt opladen. De elektrische laadpunten zijn steeds meer waar te nemen in het straatbeeld, maar toch is dat niet overal zo evident. Maar wat als u die zorg nu helemaal van de baan legt? Daarvoor bedacht Charge Pro een laadpaal die u gewoon thuis zet. Op die manier kunt u telkens wanneer u thuis bent de auto opladen en ervoor zorgen dat u met de volle batterij op de baan gaat.

Voorzie dit thuis maar ook op uw onderneming

Voor een groot deel van uw verplaatsingen gaat u naar het werk of terug naar huis. Met een elektrische bedrijfswagen blijft dit uiteraard geen probleem, zolang hij voldoende opgeladen is. Om een tussenstop te vermijden is het net zo makkelijk om ervoor te zorgen dat er thuis of op het werk een laadpaal staat. Charge Pro is de partner om te contacteren in beide gevallen. Zij zorgen ervoor dat er zowel bij het bedrijf als bij de mensen thuis een laadpaal aanwezig is. Daardoor zijn de zorgen over voldoende lading om de verplaatsing mogelijk te maken helemaal weggewerkt.

Neem contact op met deze specialist

Voor een laadpaal thuis die uw elektrische bedrijfswagen oplaadt moet u ongetwijfeld bij Charge Pro zijn. Wanneer u contact met hen opneemt, komt er een specialist bij u langs die kijkt waar het apparaat het beste geplaatst kan worden, zodat u auto optimaal en gemakkelijk wordt opgeladen. Met inzicht en controle over uw laadsessies zult u zeer gemakkelijk uw voertuig kunnen beheren. Twijfel daarom niet om beroep te doen op de diensten van Charge Pro.

Gerelateerde artikelen

Vertrouw op de expertise van deze boekhouder uit Antwerpen

De beste hulp bij de gerechtelijke reorganisatie van uw bedrijf

Verrijk uw organisatie met de aanstelling van een preventieadviseur