Niet teveel geld opdoen? Kies voor een refurbished iPad

Hellasbc

Wat is eigenlijk het verschil tussen een refurbished iPad en een tweedehands iPad? In dit artikel leggen we het verschil uit en gaan en bespreken we het onderwerp ‘refurbished’ verder.

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Een refurbished iPad is in vrijwel alle gevallen eerder gebruikt. Dit is dus hetzelfde als bij een tweedehands iPad. Toch is er een wezenlijk verschil tussen tweedehands en refurbished. Een refurbished iPad wordt door Forza Refurbished  grondig gecontroleerd door techniekers. Eventuele niet marcherende onderdelen zijn herstelt en vervangen door nieuwe onderdelen. Ook ontvang je twee jaar garantie bij het kopen van een refurbished iPad. Refurbished biedt dus een hoop meer zekerheid in vergelijking met een tweedehands iPad van een particulier.  

Oudere iPads zijn ook nog beschikbaar

Hoef je niet per se het nieuwste van het nieuwste te hebben? Een van de grootste voordelen van refurbished is dat een oudere iPad Air 16GB wit vaak ook nog verkrijgbaar is. Dit scheelt enorm in de prijs. Belangrijke vragen om jezelf te stellen: Heb ik wel altijd het nieuwste van het nieuwste nodig? Zijn de ‘nieuwe’ toevoegingen wel echt vernieuwend? Of gaat het slechts om kleine ‘verbeteringen’? Bij Forza Refurbished ben je aan het juiste adres voor de grootste refurbished voorraad in de Benelux. Hierdoor ben je altijd zeker van voldoende refurbished devices.

De beste kwaliteitsgarantie

Als je kiest voor Forza Refurbished dan kies je voor de beste kwaliteitsgarantie. Dit komt door onze techniekers die gespecialiseerd zijn in onder meer het reviseren van gebruikte Apple devices. Bij binnenkomst wordt een refurbished iPad allereerst grondig gecontroleerd door onze techniekers, eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Refurbished wordt steeds populairder, dit komt onder meer door de zeer scherpe prijzen, duurzaamheid en omdat steeds minder mensen voor de nieuwste iPads willen betalen.

Tot slot

De vraag is dan ook: heb je altijd het nieuwste van het nieuwste nodig? Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekende refurbished iPad aankoop? Kies dan voor een refurbished iPad van Forza Refurbished. Je ontvangt standaard twee jaar garantie én gratis nieuwe laad accessoires.

https://www.forza-refurbished.be/apple-ipad