Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

Sfeer met E14 led verlichting

Breng sfeer in huis met LED E14 lampen
“Led verlichting is niet sfeervol”, is een veel gehoorde klacht over deze manier van verlichten. Dat was misschien vroeger zo, maar ook de producenten hebben niet stil gezeten. Tegenwoordig is LED verlichting en met name LED E14 lampen in zoveel verschillende soorten en maten te krijgen, dat het niet moeilijk meer is om met LED sfeer te creëren in huis. 

Wat zijn LED E14 lampen?
LED verlichting lijkt heel erg op de lampen die we gewend zijn. De lampen hebben dezelfde fitting en vaak ook een vergelijkbaar uiterlijk. De LED E14 lamp heeft een smalle fitting die je vaak in schermlampjes en andere sfeerverlichting tegen komt. Deze zijn te krijgen in het bekende kaarsmodel of in een smal rond lampje en in plattere varianten. Voor elk armatuur is wel een goed passend LED E14 lamp te vinden.

De kleur van LED verlichting
Veel mensen nemen nog steeds aan dat Led lampen alleen in een hele witte kleur te krijgen zijn. Inmiddels kun je ook de LED E14 in warmere wittinten krijgen en er is zelfs een flame versie. Als je echt even wat anders wilt dan zou je ook een LED lamp kunnen kopen die je alle kleuren van de regenboog kunt geven, afhankelijk van je stemming of de gelegenheid.

Sfeer in huis en geld over houden
Het grote voordeel van LED verlichting kopen is natuurlijk dat deze manier van verlichten een stuk zuiniger is dan gewone lampen. En met een stuk zuiniger hebben we het al gauw over 7 tot 8 keer minder energie. En dat betekent dat je dit meteen op je volgende energierekening terug ziet. Daarnaast gaan deze lampen ook nog eens een stuk langer mee dan gewone verlichting en hoef je de eerstkomende 10 tot 15 jaar geen lampen meer te vervangen. Dus ook op de lange termijn blijft er geld in je portemonnee over.

 Dus ook met LED E14 lampen blijft de sfeer in huis goed, en wordt zelfs nog beter omdat je lachend je energierekening betaalt!

 

http://www.leds-depot.be/led-230v/e14-led-lampen.html

Gerelateerde artikelen

Regenwaterpomp en toebehoren

De veranderende handel in goud

Online marketing bureau Leiden SEO