Hellasbc
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist die luistert naar uw wensen

De eerste indruk telt. Dat geldt ook op het vlak van woningen verkoopklaar maken! Bezoekers van uw pand hebben een mening gevormd in slechts enkele seconden. Smaakvolle meubels en decoratie kunnen weleens de doorslag geven om een bod te doen. Een ruimte zo groot mogelijk laten lijken en de mooiste lichtinval creëren vraagt om iemand met de juiste werkwijze en oog voor stijl. Geen idee wat de beste compositie is of kan uw woning wel een moderne toets gebruiken? Schakel een vastgoedstylist van IntraStijl in, dan bent u zeker van de best mogelijke vooruitzichten in de verkoop van uw appartement of woning!

Bepaal zelf de inbreng van een vastgoedstylist

U kiest zelf in hoeverre de vastgoedstylist invloed kan uitoefenen op de transformatie van uw woning. Liever zelf aan de slag of volledig vertrouwen op de expertise van de vastgoedstylist? Beide opties zijn mogelijk. Samen met de ervaringsdeskundige van IntraStijl overloopt u het potentieel van alle leefruimtes in uw woning. Daarna stelt de specialist een duidelijk plan op met verschillende praktische tips die u makkelijk zelf kan toepassen. Toch beroep doen op de creativiteit en oog voor detail van de vastgoedstylist? Het inrichten van een volledige woning, decoratie plaatsen en (kartonnen) meubels huren zorgen voor de eerste stap richting een succesvolle verkoop. De positieve indruk van potentiële kopers, die krijgt u er gratis en voor niets bij.

Ga meteen aan de slag

Uw huidige of toekomstige verkoopsituatie door een roze bril zien? De ervaring en aanpak van een vastgoedstylist is meer dan welkom. Neem contact op met deze professionals in vastgoedstyling en geniet van de vele voordelen. De beste verkoopprijs, vlottere verkoop en positieve feedback van potentiële kopers zijn slechts enkele voorbeelden van wat een vastgoedstylist voor u kan betekenen. Maak een afspraak en leer meer over de mogelijkheden van IntraStijl.  

https://www.intrastijl.be/