Hellasbc
Image default
Eten en drinken

Laat een luxe frituur aan huis komen voor uw feesten

Uw gasten trakteren op een heerlijke maaltijd, zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen? Dat kan! U hoeft gewoon de mobiele frituur te reserveren van Friet & Co. Dit bedrijf komt bij u aan huis met een luxe frituur op wielen en serveert daarbij heerlijke frieten en snacks. De perfecte oplossing voor al uw tuinfeesten! Meer weten over hoe uw de mobiele frituur kunt inhuren? Lees dan zeker verder!

Kies uit verschillende formules bij deze frituur aan huis

Een mobiele frituur van Friet & Co komt aan huis of langs op uw bedrijf om iedereen te trakteren op lekkere frietjes die à la minute vers worden gebakken. Het bakken gebeurt door ervaren personeel op artisanale wijze zodat u zeker bent van de lekkerste Belgische frieten voor u en uw gasten. Naast frieten serveert het personeel van Friet & Co ook lekker snacks en sauzen, allemaal à volonté. Dit gebeurt op basis van vaste formules met een gevarieerd aanbod snacks. Zo heeft u de keuze uit de Genieters-, Fijnproevers- en Deluxeformule, elk met eigen snacks. Voor elke formule betaalt u bovendien een vaste prijs per persoon. Zo weet u op voorhand exact de kostprijs voor het huren van deze mobiele frituur inclusief personeel!

Vraag een offerte aan via de site

Wilt u ook een frituur aan huis laten komen voor uw buurtfeest, familiefeest of voor een andere gelegenheid? Of wilt u de frituur inschakelen voor uw personeelsfeest of bedrijfsevent? Reken dan op de expertise van Friet & Co uit Antwerpen. Deze mobiele frituurt zorgde al voor lekkere verse frieten op heel wat gelegenheden in heel België, en Nederland. Wilt u hen ook inschakelen? Dan vindt u op de website van het bedrijf alle informatie over de verschillende mogelijkheden. U kunt er ook informeren naar de kostprijs en beschikbaar van de mobiele frituur.