Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

Oud goud verkopen

Oud goud verkopen kun je doen bij Zuyver Juweliers in Dronten en Harderwijk. Onder oud goud verstaan we oude eventuele kapotte sieraden die niet meer gedragen en onderhouden worden. Bijvoorbeeld omdat ze niet meer passen, kapot zijn of lelijk zijn geworden. Eigenlijk doe je er niks meer mee: denk dan aan oud goud verkopen. Je verzamelt al het goud dat ervoor in aanmerking komt en neemt het mee naar Zuyver juweliers in Dronten of Harderwijk. Daar kun je het oude goud laten zien en wegen. Per sieraad wordt vastgesteld hoeveel fijngoud erin zit. Dit kan variëren van 8 karaat tot 24 karaat en het wordt bijna altijd aangegeven met een cijfer op het sieraad.

Opruimen is een trend

De trend minimalistisch wonen en een opgeruimd huis zonder overbodige spullen lijkt op steeds meer mensen van toepassing te zijn. Het verkopen van ongebruikte spullen hoort daar natuurlijk ook bij. Dus ook de oude gebroken kettinkjes van goud, sieraden die ooit duur waren maar die je nu niet meer draagt. Of misschien heb je wel een heuse familieschat van antieke gouden sieraden die je altijd om nostalgische redenen hebt bewaard. Dit oud goud verkopen is het best wat je ermee kunt doen als je bezig bent met ontspullen. Behalve dat het geld oplevert, zorgt het ook voor meer ruimte in je huis, je hoofd en je leven.

Oud goud verkopen moeilijk?

Het kan soms moeilijk zijn om afstand te doen dingen met nostalgische waarde als je pas gestart bent met ontspullen. Begin daarom met het opruimen van bijvoorbeeld kleding, schoenen en tassen en eindig met het inleveren van kapotte gouden sieraden uit je jeugd. Het kan leuk zijn om eerst nog een foto te maken van de dingen waar je emotionele herinneringen aan hebt en die te bewaren op je computer of in te lijsten en aan de muur te hangen.

http://www.zuyverjuweliers.nl/oud-goud-inleveren/