Hellasbc
Image default
Industrie

Waarom u dit metaalbewerkingsbedrijf in Brugge moet leren kennen

Bent u op zoek naar een professionele partner voor al uw metaalwerken op maat? Dan heeft u met metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie uit Brugge de geschikte bondgenoot gevonden. De onderneming is gespecialiseerd in het maken van schitterende metalen constructies en doet dit elke dag opnieuw met heel veel zin en gedrevenheid. U vindt hen specifiek terug in industriepark De Blauwe Toren in Sint-Pieters te Brugge.

Een specialist met een passie voor zijn vak

Metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie uit Brugge teert op vakmanschap. Ze zijn het type bedrijf waar ambacht en specialisatie hoog in het vaandel worden gedragen. Hun werknemers zijn stuk voor stuk bedreven in wat ze doen, en dat merkt u in het eindresultaat. U kunt hen inschakelen voor een deel van of het volledige verloop van de werkzaamheden. Heeft u een schitterend idee maar twijfelt u over de haalbaarheid ervan of heeft u geen idee waar te beginnen? Doe een beroep op een echte specialist en laat u verbazen door de talloze mogelijkheden. Een van de eerste stappen in het proces is de opmeting. Van zodra de afmetingen geweten zijn, kan er een schets worden opgemaakt. U heeft tijdens het hele proces de mogelijkheid om feedback of ideeën in te brengen. Wanneer u en zijzelf tevreden zijn over de schets, zetten ze deze om naar de realiteit.

Kies voor een service zonder zorgen

Het verwerken van het metaal gebeurt steeds in hun eigen atelier, door een van hun ervaren medewerkers. Wanneer de constructie klaar is, wordt deze overgebracht naar de plaats waar deze uiteindelijk bevestigd zal worden. U kunt er voor kiezen om dit transport zelf te regelen, of over te laten aan het team van Vanhaecke Constructie. Het metaalbewerkingsbedrijf uit Brugge biedt een transportdienst aan die het volledige logistieke gedeelte op zich neemt, waardoor u verzekerd bent van een veilige en schadeloze levering. Eenmaal ter plaatse, bevestigt het team de constructie op zijn plaats. Hierdoor moet u geen beroep doen op een derde partij om uw hek, poort of raamelement te installeren. Dit bespaart u een grote kost uit. Tot slot verzorgen ze ook de dienst na verkoop. Zo kunt u ervoor kiezen om een jaarlijks onderhoudscontract af te sluiten. Zij zorgen er dan ieder jaar voor dat uw metalen constructie er als nieuw blijven uitzien.

https://vanhaecke-constructie.be/