Hellasbc
Image default
Aanbiedingen

Ballonvaart Oost-Vlaanderen met een ervaren piloot in ballonvaren

Klaar om die ballonvaart Oost-Vlaanderen van je dromen te maken? Dan moet je bij ons zijn! Sint-Niklaas is namelijk al jaren een geliefde locatie voor ballonvaarders. De Vredesfeesten is ondertussen één van de belangrijkste ballonhappenings ter wereld.

In Oost-Vlaanderen zit en vlieg je dus goed! Laat je meevoeren over de eindeloze weilanden, kijk binnen in de tuin van buren en bekijk de autostrade eens van een andere kant. Klaar voor een geweldige ervaring met een aangenaam prijskaartje? Neem contact op met C-Air, prik een datum en voor je het weet hang je in de lucht met jouw ballonvaart Oost-Vlaanderen.

Ballonvaren boven andere provincies

Oost-Vlaanderen is niet de enige regio waar we aan ballonvaren doen. Ballonvaren is een fantastische ervaring waar je je zomeravond mee kunt vullen.

De hoofdzetel van C-Air is gevestigd in Sint-Niklaas, maar wij hebben opstijgterreinen in Antwerpen, Gent, de Zwalmstreek…

Ballonvaart Antwerpen heeft naast de Schelde nog andere prachtige bezienswaardigheden zoals de haven, het vliegveld van Deurne, Wilrijk, de bossen van Brasschaat….

Heb je ook interesse om dit van bovenuit te bekijken neem even contact op met ons en wij plannen graag een datum in. Je ka indien je dit wenst ook altijd online onze vluchtplanner raadplegen.

 

Ballonvlucht vanuit Oost-Vlaanderen

Een ballonvlucht duurt circa 1 uur na een ballonvaart Oost-Vlaanderen voorzien wij steeds een drankje en glaasje champagne.

Veel mensen vragen zich af of je tijdens de corona periode mag gaan ballonvaren. Een ballonvlucht mag gewoon doorgaan, er zijn wel een aantal maatregelen waar wij en de passagiers rekening mee moeten houden.

Mondmaskers zijn uiteraard een verplichting tijdens de vlucht, hier hechten we veel belang aan. Naast de mondmaskers mogen we ook geen passagiers terugvoeren naar de opstijglocatie, daarom moet iedere passagier een volgwagen voorzien die hun kan oppikken op de landingslocatie.
Al onze manden en materiaal wordt voor en na iedere vaart uitvoerig ontsmet.

Heb je verder ook interesse in een ballonvaart Oost-Vlaanderen of wens je wat meer informatie aangaande het ballonvaren. Neem even vrijblijvend contact met ons op.

Wij zoeken voor jouw de best mogelijke oplossing.

 

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-oost-vlaanderen/