Hellasbc
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaren en al zijn bijkomende vragen

Veel mensen zoeken de geschikte partner voor een ballonvaart te organiseren. Ben jij ook op zoek om de ervaring van je leven te organiseren? Tijdens deze zoektocht worden er veel vragen gesteld zoals: Is ballonvaren veilig? Heb je hoogtevrees in een luchtballon? Kan ik opstijgen vanuit mijn eigen tuin? In dit blogbericht beantwoorden we al je vragen en ga je helemaal klaar zijn om een ballonvaart te doen met C-Air ballonvaren.

Veel gestelde vragen over ballonvaarten

Is ballonvaren veilig?

Ballonvaren is één van de veiligste sporten die er bestaan, je moet wel altijd rekening houden met een aantal factoren zoals: wind, regen, onweer. Uiteraard mogen er hier geen risico’s in genomen worden. Wij van C-Air ballonvaarten hechten hier ongelofelijk veel belang aan.

Heb je hoogtevrees in een luchtballon?

Hoogtevrees heb je totaal niet wanneer je een luchtballonvaart doet. Hoogtevrees heb je de moment je contact maakt met de grond, maar in een luchtballon maak je nooit contact met de grond.

Voor het vertrek nemen wij ook de tijd om deze mensen goed te begeleiden en een goede uitleg te geven.

Kan ik opstijgen vanuit mijn eigen tuin?

Dit is in sommige gevallen mogelijk, maar niet altijd evident. Wij houden namelijk rekening met de windrichting en de hindernissen in de omgeving. Het is dus mogelijk, maar het moet altijd even goed bekeken worden.

Ballonvaart in Vlaanderen

Vraag je misschien af in welke regio’s C-Air zijn ballonvaarten organiseert? Wij varen vanuit alle regio’s in heel Vlaanderen. Een ballonvaart boven Antwerpen, ballonvaart Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg kan je perfect bij ons boeken. Ook interesse in een ballonvlucht, terwijl je kan genieten met uitzicht op je eigen gekende streek? Zoek dan niet verder want bij C-Air zit je goed en kan je genieten van al deze prachtige steden tijdens een ballonvaart van minimum 1 uur.

Hoe boek ik een ballonvlucht?

Een ballonvlucht kan je boeken via: e-mail info@cair-ballonvaart.be, telefonisch 0498121641 of via de website. Heb je verder nog vragen twijfel niet ons te contacteren.

https://www.cair-ballonvaart.be