Hellasbc
Image default
Dienstverlening

Bescherm uw producten met een Teflon coating

Een Teflon coating is een anti-kleef coating die in veel industrieën en sectoren gebruikt wordt bij diverse productieprocessen. Deze toepassing wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij apparatuur en materialen voor voedselbereiding, zoals pannen en bakplaten. Ook in de farmaceutische en chemische industrie wordt deze toepassing graag gezien. Teflon is de handelsnaam voor PTFE en is gebaseerd op de chemische verbinding polytetrafluoretheen. Wilt u uw producten ook laten behandelen met een Teflon coating? Dan bent u bij SINVACON aan het juiste adres! Deze professional is gespecialiseerd in plasmabehandeling en plasmasystemen voor een grote waaier aan toepassingen en sectoren. Deze specialist kan u ongetwijfeld met iets van dienst zijn!

Voorkom hechtingsproblemen

Een Teflon coating is de ideale oplossing als u bijvoorbeeld tijdens uw productieproces met hechtingsproblemen te maken krijgt. Heeft u onder andere problemen met onderstaande elementen?

  • Onvoldoende hechting
  • Problemen met de hechting van coatings
  • Moeilijkheden bij het verlijmen
  • Problemen bij het printen

Alvorens u een Teflon coating laat aanbrengen door deze specialisten, wordt er een plasmabehandeling uitgevoerd. Deze behandeling is een bewezen technologie die ervoor zorgt dat het oppervlak van elk type materiaal resulteert in een optimale hechting. In welke sector u ook werkt, een Teflon coating is dus de ideale oplossing om uw materiaal aanzienlijk te verbeteren!

Ontdek de uitgebreide dienstverlening van deze specialist

Overweegt u een innovatieve Teflon coating te laten aanbrengen aan uw producten, zodat deze zeker goed beschermt zijn tegen bijvoorbeeld extreme hitte? Krijgt u graag eerst wat meer informatie of bent u benieuwd wat de uitgebreide dienstverlening van SINVACON u verder nog kan bieden? Aarzel dan zeker niet om telefonisch contact op te nemen met de deskundige medewerkers. Tevens kunt u steeds het online contactformulier invullen om zo al uw vragen te stellen. U wordt dan zo snel mogelijk verder geholpen en correct ingelicht over een Teflon coating.

https://www.sinvacon.be/