Hellasbc
Image default
Dienstverlening

Een kaderwinkel met heel wat spiegels

In deze kaderwinkel vindt u alles wat u nodig kunt hebben voor het ophangen en inlijsten van kunstwerken, foto’s en memorabilia. Denk daarbij bijvoorbeeld aan leuke aandenkens, tekeningen van uw kinderen of een sporttruitje van een winnende wedstrijd. Zo vindt u bij Quadro in Aarschot alle soorten inlijstingen op maat, ophangsystemen, kunstwerken en u kunt hier ook terecht voor restauraties van uw kunstwerken. Daarnaast vindt u hier ook spiegels met kaders.

De voordelen van spiegels en kaders in uw woning

Spiegels hebben als voordeel dat ze uw ruimte optisch groter maken. Dus, heeft u een kleinere ruimte en wilt u een meer open gevoel creëren? Dan is een spiegel hier vaak de geschikte oplossing voor. Ook is het natuurlijk handig om een spiegel in huis te hebben, om snel te checken of u er goed uitziet voor u de deur uit gaat. Een leuke kader op maat van deze spiegel kan het volledig afmaken. Zo’n lijst maken de vakmensen van deze kaderwinkel steeds op maat voor u, zodat uw spiegel er zeker in past. Bovendien kan deze inlijsting of kader in eender welk materiaal gemaakt worden en in elke mogelijke stijl, zodat hij zeker in uw interieur past. Deze inlijstingen worden gemaakt door zowel gebruik te maken van handwerk, als computergestuurde machines. Op die manier krijgt u telkens een perfect eindresultaat, dat met veel liefde en ambacht voor u werd gecreëerd.

Vraag om tips

Heeft u nood aan tips voor het ophangen van uw spiegel of zoekt u hier een handig en duurzaam ophangsysteem voor? Dan kunt u steeds rekenen op Quadro en een kijkje nemen in het uitgebreide aanbod van deze kaderwinkel. Naar wat voor oplossing of inlijsting u ook op zoek bent, u vindt het zeker en vast in hun assortiment. Ga dus eens langs in het atelier als u nog vragen heeft, of neem eenvoudig contact met hen op via hun website en ontdek wat ze nog meer voor u kunnen betekenen.