Hellasbc
Image default
Aanbiedingen

De specialist voor reiniging van de afzuigsystemen in de horeca

Waar u ook werkt, hygiëne is van groot belang op elke werkplek. De horeca is wellicht de branche waarin hygiëne het meest essentieel is van alle sectoren. U wilt natuurlijk dat uw personeel probleemloos kan werken, zonder ook maar enige zorgen over hun gezondheid. Aan u de taak om voor een optimaal werkklimaat te zorgen. Een hygiënische werkomgeving draagt hieraan bij. Zorg dat de werkplek regelmatig grondig wordt schoongemaakt. In horecagelegenheden is een dagelijkse schoonmaak verplicht, al wordt niet alles even nauwkeurig schoongemaakt. Zeker de reiniging van de afzuigsystemen zou meer aandacht moeten krijgen in de horeca. Zeker wanneer een luchtbehandelingssysteem ontbreekt, dient u aandacht te besteden aan de reiniging.

Verbeter de hygiëne van uw werkplek

Onvoldoende aandacht besteden aan de reiniging van de afzuigsystemen in de horeca kan nadelige gevolgen voor uw bedrijf hebben. Zo ontstaat er een ophoping van vetresten in de kanalen. Dit is slecht voor de hygiëne en zorgt voor luchtvervuiling in de omgeving. Bovendien kan er brand ontstaan hierdoor. Daarom is het verstandig om contact op te nemen met een specialist. Valor Services is een organisatie die kennis heeft van het reinigen van afzuigsystemen in de horeca. Dankzij hun grondige aanpak verbetert u de hygiëne van de werkplek en komt u bovendien door de jaarlijkse keuring. Bovendien bent u ben hen aan het juiste adres om een luchtbehandelingssysteem te installeren. Dankzij dit apparaat komt er meer frisse lucht in uw werkomgeving, met betere prestaties als gevolg.

Schakel de hulp in van een specialist

Valor Services is een professionele organisatie die u helpt de luchtkwaliteit in en rondom uw werkomgeving te verbeteren. Zij helpen uw horecabedrijf optimale prestaties te leveren door prettige werkomstandigheden te creëren. Heeft u interesse in het aanschaffen van een luchtbehandelingssysteem? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij kijken wat de beste oplossing voor uw specifieke situatie is.