Hellasbc
Image default
Vakantie

Rendement over uw vermogen: in recreatief vastgoed investeren

Bent u op zoek naar manieren om rendement over uw vermogen te behalen, dan komt u de laatste tijd steeds vaker uit bij investeren in vastgoed. Specifieker, in het speciaal recreatief vastgoed, want dit is in de afgelopen jaren een markt gebleken van stabiele groei. Wilt u investeren in een vakantiewoning, dan kunt u bij Center Parcs Vastgoed kiezen uit topparken op de beste locaties. Uiteraard zijn ook de faciliteiten uitstekend en dat zorgt voor een groei in de vraag naar binnenlandse vakanties. Het maakt van uw potentiële investering een rendabele optie.

In vastgoed investeren met tal van voordelen

Investeren in vastgoed levert niet alleen een uitstekend (en vast) rendement op, maar u maakt ook nog gebruik van diverse fiscale voordelen. Zo hoeft u over het rendement geen belasting te betalen en kunt u btw terugvorderen na uw aankoop van de vakantiewoning. Neem daarbij dat het rendement op uw vakantiewoning op jaarbasis kan oplopen tot circa 5%. Hoe u dit rendement wilt ontvangen, dat kunt u zelf bepalen. Zo kunt u gaan voor het vaste rendement of kiezen voor een deel van de huurinkomsten die worden gemaakt op uw vakantiewoning. Het geeft u als particuliere of klein zakelijke investeerder tal van mogelijkheden.

Kiezen uit een groot aanbod in vakantiewoningen

Gaat u in vastgoed investeren, kies dan uit de mooiste locaties en mooiste vakantiewoningen van dit moment. Na uw aankoop heeft u nog maar weinig omkijken naar de woning. Deze wordt voor u verhuurd aan toeristen en middels management en onderhoud door Center Parcs Vastgoed voor u bijgehouden. Het rendement kunt u voor meerdere jaren vastzetten en zo ziet u uw vermogen jaarlijks stabiel en zeker groeien. Kies uw vakantiewoning op één van de aantrekkelijke locaties van Center Parcs in binnen- en buitenland en maak een start met de groei van uw vermogen.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/