Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

Quarantaine kluskriebels

Nu we ineens zoveel tijd hebben, begint het te kriebelen om te klussen. We zitten namelijk of thuis te werken, of hebben normaal een beroep waarbij klantcontact cruciaal is, en wat dus niet thuis gedaan kan worden. Hoe dan ook, door het gebrek aan reistijd en bijvoorbeeld uitjes, hebben we heel veel tijd om handen. Tijd die we allemaal binnen in het huis spenderen. Niet gek dus, dat we na elke dag zo’n 23 uur in het huis te hebben gezeten, er iets gaat kriebelen om aan de slag te gaan met huis en tuin. Gelukkig kan dit ook. De bouwmarkten zijn nog gewoon open, hoewel het handiger is om online de benodigdheden te kopen. Dat voorkomt dat we onnodig mensen besmetten of zelf besmet raken.

En er zijn nogal wat klusjes die we lekker kunnen doen. Ten eerste natuurlijk de muren een nieuw likje verf geven. Een matte muurverf kopen kan heel eenvoudig op het internet en matte muurverf is ook nog eens niet zo prijzig. Zo kan je voor een laag prijsje toch een hele nieuwe look geven aan je huis. Het ziet er meteen een stuk frisser uit. Maar ook kan er lekker in de tuin gewerkt worden. Als je een groentetuintje wilde opzetten, maar er nooit de tijd voor kon vinden, is dit het moment voor jou om dit toch te doen. Nu kun je namelijk alle tijd nemen om de plantjes goed te verzorgen en er voor te zorgen dat ze kunnen uitgroeien tot heerlijk smakende groente. Als je nu, nu je de tijd hebt, even goed aan de slag gaat, zal je jezelf daar de hele zomer dankbaar voor zijn.

Er is dus gelukkig genoeg dat je kunt doen in deze bijzondere tijd. Gebruik de tijd dus ook goed, want voor je het weten moeten we allemaal weer naar het werk en wens je dat je er meer van had genoten.

https://www.moosefarg.nl