Hellasbc
Image default
Relatie

Is je relatie jou € 179 waard?

Wat is je relatie waard?

Het is misschien een bijzondere vraag, maar het houdt veel mensen bezig wanneer hun relatie in zwaar weer terecht begint te komen. Gaan we het zelf proberen op te lossen of gaan we hulp van een specialit inschakelen? Je kunt het tegenwoordig perfect zelf doen, omdat er een online relatietherapie is die je overal waar dan ook kunt toepassen. 

Een bedrag van € 147,50 waarvoor je samen kunt werken aan jezelf en zo kunt bouwen aan je relatie, dat is wat veel koppels graag doen. Zelfs wanneer ze op vakantie zijn kunnen ze in alle rust werken hun persoonlijke groei waardoor ze meer inzicht krijgen in zichzelf en in hun relatie.

Het is zeker geen taboe meer om een relatietherapeut in te schakelen. Waar vroeger schamper over werd gelachen is tegenwoordig een volwaardige industrie van deskundigen die graag hun kennis en kunde delen door vragen te stellen. Door het beantwoorden van de vragen krijg je inzicht wat jou stoort aan je partner, aan jezelf of binnen je relatie. Die heb je tenslotte met zijn tweëen.

Wat de therapie van Jouw Liefde mogelijk maakt is het herkennen, erkennen en doorbreken van patronen. zo kom je tot de kern van de zaak. Toch is relatietherapie geen wondermiddel, want beide partners dienen eerlijk te zijn naar zichzelf en naar hun partner. De uitkomst kan zijn dat je toch uit elkaar gaat, maar dan heb je wel veel over jezelf geleerd wat je gaat helpen in een volgende relatie. Of misschien ben je er zo klaar mee, dat je geen behoefte meer hebt aan een relatie. 

Ga je toch verder met elkaar, dan begint het echte bouwen aan de relatie, want de oude partronen liggen op de loer en het is niet de bedoeling dat je daar terug in gaat.

Meer informatie: relatietherapie online, online couples therapy, online marriage counseling, online couples therapy

https://www.aboutyourlove.nl