Hellasbc
Image default
Relatie

Online relatietherapie in België is volwassen geworden

Online relatietherapie in België

Het zal je niet verbazen dat er ook bij Belgische koppels weleens een haar in de boter zit. En als die er niet uitgehaald wordt, dan gaat het met de relatie slechter en slechter. Sommigen gaan direct een EOT invullen, anderen nemen de moeite om meer inspanning te leveren. Een relatie is telkens een unieke manier van met elkaar omgaan tussen twee mensen. Daarom is er geen standaard pleister die je op de wond kunt plakken.

Het Belgische Jouw Liefde heeft een methodiek ontwikkeld waarbij ieder koppel online in hun eigen tempo kan werken aan zichzelf om de relatie te verbeteren. Ook als je partner niet mee wil gaan naar de relatietherapeut, jij kunt met de online relatietherapie zelf aan de slag. Voor het geld hoef je het niet te laten, want de reguliere therapeut kost als snel € 2500,- terwijl de online variant die veel effectiever is maar € 175 kost.

Het ontwikkelen van de online relatietherapie is ontstaan tijdens de eerste lockdowns toen je niet naar de therapeut kon gaan. Het gevolg is dat daardoor spanningen onnodig hoog opliepen en er geen ontmijner was in de vorm van een relatietherapeut. Vanuit het Belgische Turnhout gaat de therapie de hele wereld over via Nederland, naar de USA, UK en AUS (australië).

Ook anders taligen kunnen op termijn gebruik maken van de therapie waarbij de focus nu ligt op de marketing in de eerder genoemde gebieden. De bedoeling is om minimaal 1000 nieuwe gebruikers per maand toegang te geven tot het systeem.

In Leuven wordt momenteel veel gezocht op relatietherapie Leuven, hetzelfde geldt voor Turnhout waar men zoekt op relatietherapie Turnhout. Dit wordt ook gedaan in Kortrijk, waar men zoekt op relatietherapie Kortrijk. De behoefte is over heel Vlaanderen voelbaar, dat geldt ook voor Brugge waar men vooral zoekt op de zoekterm relatietherapie Brugge. Iedereen is blij met Jouw Liefde.

De meest gebruikte zoektermen zijn: relatietherapie online, online couples therapy (USA), online marriage counseling, online couples therapy

https://www.aboutyourlove.nl