Hellasbc
Image default
Mode en Kleding

Damesmode voor op reis

Damesmode voor op reis

Het zonnige weer dat opkomt en de pollen die al aanwezig zijn in de lucht zijn beiden tekens van heerlijk weer dat in aankomst is. De zomer staat om de hoek. Maar, laat nog wel even op zich wachten. Voordat de zomer echt aanwezig is, wordt er eerst genoten van het heerlijke lenteweer. Zoals elk jaar, bevalt het lenteweer ook dit jaar prima. 

De zon die vroeg opkomt en laat ondergaat, schreeuwt om een paar vrije dagen. Om gewoon lekker even te kunnen ontspannen. In het bekende gezelschap van de eigen stad, of op avontuur in een andere. Voor het reizende volk is baggage erg belangrijk. De functionaliteit en kwaliteit zijn bij reisbagage belangrijker dan bij reguliere bagage. De ontwikkelingen op de markt maken dat kwaliteit en functionaliteit gepaard kunnen gaan met esthetiek. Er hoeft dus niet meer gecompenseerd te worden op stijl tegenwoordig!

Wanneer het aankomt op stijl en trends, zijn deze voor de vrouwen altijd iets prominenter dan voor de heren. Binnen bijna elke branche is meer keuze voor de dames dan de heren. 

Niettemin, staan er wel zat trends klaar voor de heren om van te mogen genieten. Daar kan als vrouw zijnde maar beter gebruik van gemaakt worden. In de auto, het openbaar vervoer, wandelend tussen de bergen en op het vliegveld. De dames hebben genoeg keuze om er fraai bij te lopen. Functionaliteit gepaard met mode maken dat elke dame de vrijheid heeft om er in een eigen stijl bij te lopen.

Wanneer het aankomt op reizen zijn tassen en portemonnees de twee belangrijkste voorzieningen. Zonder deze twee zal de reis niet zonder stres afgaan. 

Reistassen

Tassen zijn in alle culturen en uithoeken van de wereld gemaakt voor hetzelfde doel: functionaliteit. Het doel een tas is om de transparantie van onze persoonlijke spullen te voorzien. Toch, zijn er tegenwoordig genoeg modellen waarbij het exterieur boven de functionaliteit wordt gezet. Zo ook bij reistassen. De Castelijn & Beerens weekendtas is een geliefd model, omdat deze rekening houdt met de belangrijkste functies tijdens het reizen:

 

  • Vervoersmethode: op zoek naar een draagtas of rijdende tas?

  • Reisdoel: sport, vakantie, zakenreis of ontdekkingsreis?

  • Reisformaat: wat gaat er mee op reis?

 

Tegenwoordig worden reizen niet alleen gemaakt voor plezier, maar ook voor zaken. Vooral de laatste jaren is er een duidelijke trend omtrent de verhoudingen tussen recreatie reizen en zakenreizen. Wanneer je op zakenreis gaat, is het niet verstandig om je gewone werk tas te gebruiken. Met het gebruik van een gewone werktas loopt de inhoud van je tas het risico op schade. Een werktas die bestemd is voor reizen, is beschermt de inhoud van je tas tegen transportschade en grote klimaatverschillen. Geen ene dame wil haar lievelingslipstick verspreid over de binnenkant van haar tas zien, wanneer ze haar laptop eruit wilt halen. 

Portemonnee

De portemonnee is een onmisbaar item tijdens een weekendje weg. Wanneer deze op reis gebruikt wordt, is het belangrijk dat de portemonnee van goede kwaliteit is. Als deze snel beschadigt, riskeer je de kans op geld verlies en beschadiging. Toch, wil je op reis uit voorzorg voor zakkenrollers niet te veel geld meenemen. Een kleine portemonnee is daarom het meest geschikt om mee te nemen op reis. Hiermee, kun je veilig en modieus genieten van een heerlijke vakantie.