Hellasbc
Image default
Particuliere dienstverlening

Makkelijk en met comfort investeren in trefzeker vastgoed

Voor mensen die wat extra kapitaal hebben is investeren altijd een goede optie om dat kapitaal te zien groeien. Hierbij is investeren in vastgoed altijd een goede optie. Aangezien het een markt is die altijd in de lift zit, kunt u er zeker van zijn dat u hier de vruchten van plukt. Toch gaat het hierbij vaak om projecten van lange termijn en ziet u niet meteen wat dit kan opleveren. Bij Center Parcs Vastgoed kunnen ze u hier een alternatief voor geven. U kunt namelijk investeren in de vele vakantiehuizen die een plaats hebben in de immer populaire vakantieparken, verspreid over Nederland en België. Daardoor investeert u niet alleen in vastgoed, maar ook in een betrouwbaar en groeiend merk.

Wat levert het voor u op?

Wat is het verschil met investeren in traditioneel vastgoed? Bij Center Parcs Vastgoed heeft u een gegarandeerde vaste huuropbrengst, ongeacht de bezettingsgraad. Dat betekent dat u ieder kwartaal een opbrengst ontvangt van uw cottage. Extra kosten als water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen zijn allemaal elementen waar u geen rekening mee hoeft te houden. Het beheer en onderhoud van uw accommodatie gebeurt door een gespecialiseerde onderneming. Tijdens uw meerjarig contract wordt u ook continu begeleid door ervaren professionals. Zij vertellen u alles over de zekerheid en veiligheid die u als investeerder geniet wanneer u investeert in Center Parcs Vastgoed.

Maak gebruik van deze unieke kans

Zou u graag willen investeren in het unieke vastgoed van Center Parcs Vastgoed? Dan neemt u het best contact op met deze medewerkers om te informeren naar de mogelijkheden. Zij nodigen u graag uit voor een afspraak waarin jullie overlopen wat er nog mogelijk is. Twijfel daarom niet langer om gebruik te maken van deze unieke opportuniteit en contacteer de specialisten van Center Parcs Vastgoed om een afspraak te maken.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/