Hellasbc
Image default
Woning en Tuin

De beste matras voor lage rugpijn en andere klachten bij een paramedisch specialist

Iedereen weet het belang van een goede matras. Tijdens uw nachtrust moet uw lichaam genieten van de optimale ondersteuning. En die is bij iedereen anders. Afhankelijk van uw slaaphouding kiest u het best een stevigere of een zachtere matras. Dat heeft alles te maken met de steun van uw ruggengraat en uw nek. Deze moeten namelijk recht liggen wanneer u slaapt om vervelende klachten bij het opstaan te voorkomen. De beste matras voor bijvoorbeeld lage rugpijn of andere klachten vindt u ongetwijfeld bij Dormex, een beddenspecialist te Wuustwezel in de provincie Antwerpen. De combinatie van een uitgebreide showroom met gespecialiseerde medewerkers zorgt ervoor dat u altijd met het juiste product de winkel verlaat.

Bouw aan uw optimale bed

De matras is de centrale bouwsteen bij het samenstellen van het perfecte bed voor u. Met de beste matras voor lage rugpijn gaat u merken dat u elke ochtend comfortabel ontwaakt. De Beautysleep-matrassen van Simmons die bij Dormex te Wuustwezel in de provincie Antwerpen worden aangeboden, zijn hiervoor een uitstekende optie. Deze matrassen zijn gerenommeerd met een kiné-fysiotherapeutische herkenning door de verschillende lagen. Elke laag heeft een specifieke functie; van het zorgen voor voldoende verkoeling in bed tot het waarborgen van de duurzaamheid van het materiaal. Dat maakt dit type matras de ultieme investering op lange termijn. Zo gaat u lang mogen genieten van de sterke kwaliteit van deze matras.

Breng zeker eens een bezoek aan de showroom

Naast de beste matras voor lage rugpijn bieden ze bij Dormex ook nog vele andere benodigdheden aan om u van het perfecte bed te voorzien. Van lattenbodems tot hoofdkussens; u gaat weer heerlijk slapen na een bezoekje aan deze winkel. In de showroom stellen zij het gehele gamma tentoon en vertelt een medewerker u telkens meer over de vele mogelijkheden. Op basis van hun paramedisch slaapadvies kunt u gericht op uw specifieke voorkeuren zoeken naar de beste oplossing. Zij zijn ook altijd telefonisch bereikbaar wanneer u met vragen zit.

https://dormex.be/