Hellasbc
Image default
Telefonie

Naast corona is er ook nog goed nieuws

2021 brengt ons naast nog een jaar corona ook weer een nieuwe IPhone. De IPhone 12 is namelijk het nieuwste toestel van Apple. Het toestel is maar liefst 11 procent dunner, 15 procent kleiner en 16 procent lichter dan de vorige toestellen. Dat betekent dus dat het toestel in gebruik makkelijker zal zijn. Speciaal voor de mensen met een budget komt Apple met de IPhone 12 mini. Dit toestel is kleiner maar bevat grotendeels dezelfde specificaties als normale IPhone 12. Doordat het scherm bovendien kleiner is gaat de batterij langer mee. Eigenlijk is de IPhone 12 mini misschien wel een beter toestel dan de IPhone 12 zelf en dat ook nog eens voor een veel lagere prijs. Denk hier dus aan bij de aankoop.

Het nieuwe scherm

Wist je dat je bij de IPhone 12 mini ook gewoon een all-screen OLED-scherm krijgt? Nee? Het is dus wel echt zo. Dit betekent een veel betere beeldkwaliteit. Je kunt dus jouw favoriete Netflix series en films gewoon op je telefoon kijken. Je hebt dan het gevoel dat de kwaliteit gelijk staat aan dat van een televisie. Het scherm van deze IPhone 12 mini is namelijk ook gewoon een Super Retina XDR-display. Het beste wat je ook maar kunt vinden voor een IPhone. Dus waar wacht je nog op?

Vergeet dit niet!

Wanneer je het toestel gaat bestellen vergeet dan niet om er ook een IPhone 12 mini hoesje bij te bestellen. Met het IPhone 12 mini hoesje zorg je er namelijk voor dat je telefoon langer meegaat. Bovendien kun je met een mooi hoesje natuurlijk shinen onder je vrienden en collega’s. Bestel dus een IPhone 12 mini telefoonhoesje voor jouw IPhone 12 mini.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Mini-Hoesjes