Hellasbc
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed is investeren in de toekomst

Heeft u altijd al gedroomd van een tweede verblijf waar u zorgeloos naartoe kunt trekken in de vakantie of in het weekend? Wilt u dit vakantiehuis dan ook graag verhuren als u er zelf niet aanwezig bent? Dan is investeren in vastgoed iets voor u! Center Parcs Vastgoed kan u hier uitstekend bij helpen. Als dé Europese marktleider in het beheer en ontwerp van toeristische accommodaties in vakantieparken, weet deze specialist als geen ander waarom beleggen in vastgoed een goed idee is. Lees dus snel verder en ontdek of investeren in vastgoed iets voor u is.

Een duurzame investering

Het is natuurlijk heerlijk om een eigen vakantiehuisje te bezitten waar u in uw vrije tijd naartoe kunt gaan. Wat echter nog beter is, is dat u hier zelf ook geld aan kunt verdienen. Het is dus een goed idee om bij deze specialist te investeren in vastgoed. Eerst en vooral geniet u als eigenaar van gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit de verhuur. U krijgt dus steeds een vaste huuropbrengst, wat de bezettingsgraad van uw cottage ook is. Als u ervoor kiest om in vastgoed te beleggen bij deze expert, kunt u erop rekenen dat er verstandig omgegaan wordt met energie. Een laag stroomgebruik is niet alleen beter voor het milieu, maar vermindert ook uw financiële lasten. In welke soort vakantiewoning u ook wilt investeren, zekerheid op langere termijn heeft u sowieso.

Maak vandaag nog een afspraak

Heeft u interesse om te gaan investeren in vastgoed? Dan bent u bij Center Parcs Vastgoed op de juiste plek. Aarzel niet langer en neem telefonisch contact op met de deskundige medewerkers. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over beleggen in vastgoed. Maakt u graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek? Ook dat is zeker mogelijk! Tijdens dit gesprek komt u dan alles te weten en ontvangt u persoonlijk advies om uw investering te optimaliseren en om uw rendement te maximaliseren.