Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

Online glas bestellen

Alle soorten online glas bestellen

Tot enkele jaren geleden was glas alleen via de fysieke winkel te bestellen. Je regelde een karretje achter de auto, reed naar de glaswinkel en laadde het glas in. Of je liet een glasspecialist langskomen, die het glas meenamen voor jou in de kozijnen plaatsen. Vandaag de dag is de beste optie online glas bestellen. Heel simpel: dat is namelijk niet alleen goedkoper dan glas bij de glashandel ophalen, maar ook gemakkelijker.

 

Online glas bestellen biedt nog meer pluspunten

Je betaalt een lage prijs oor online glas bestellen, omdat dit glas direct uit de fabriek aangeleverd wordt. En, als je kiest voor de diensten van de online glasspecialist Glaskoning.nl, profiteer je van gratis levering en een comfortabele garantieperiode. Online glas bestellen bij Glaskoning is nog om andere redenen aan te raden: 

  • Je kunt kiezen uit uiteenlopende soorten glas. Dubbelglas, draadglas, glas met folie of glas voor deuren: bij Glaskoning vind je het allemaal. En voor lage prijzen!
  • Je kiest bij ons online zelf de ideale maten van de glasplaten en met een paar klikken op de knop is jouw bestelling rond. Er wordt snel geleverd. 
  • Online glas bestellen kan met allerlei accessoires. Complete glazen deuren met deurknop of glas met lijsten eromheen, glas met folie of gepolijst glas: bij Glaskoning is alles mogelijk! 

 

Plaats nu jouw bestelling glas bij Glaskoning

Zoek je ook glas van superieure kwaliteit en wil je daarvoor niet te veel betalen? Bestel jouw glas dan gewoon via de betrouwbare online glashandel Glaskoning.nl. Wij laten het glas meteen op maat voor je maken in de fabriek. Of het nu om één of twintig platen van glas gaat: Glaskoning regelt het snel voor je en levert gratis af. Mooi toch, op die manier online glas kunnen bestellen?