Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

Taffe industriele tafels, Robuuste tafels, eiken tafels, industriele eettafel

Bij taffe industriële tafels,  is een divers aanbod van industriele tafel, vergadertafels, kantoorindeling,  of restaurant tafels.  in de webshop zijn verschillende modellen industriele tafels beschikbaar. verschillende modellen tafels, wagonplanken tafels en  industriele eiken tafels aangeboden op de website.   Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden tussen verschillende soorten tafelpoten, tafelonderstellen, machine onderstellen  en gietijzeren tafelpoten.  elke model kan op elke gewenste maat gemaakt worden met Het onderstel naar keuze en houtsoorten naar keuze. zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een gietijzeren onderstel met Wagon planken tafelblad.   voor de Wagon planken zijn er verschillende bewerkingsmogelijkheden, zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor geschaafde wagonplanken en geborstelde wagonplanken. in beide gevallen worden de planken behandelen tegen vocht.  bij de geschaafde wagonplanken worden de planken voor de industriele tafel  over een vlakbank gehaald. hierbij wordt de bovenste laag van de plank afgeschaafd.  waardoor het onderliggende hout naar voren komt,  Wat een mooi effect geeft voor  het karakter van de industriele tafel.

Taffe werkplaats

Alle tafels van taffe Worden op ambachtelijke wijze  met de hand vervaardigd in eigen werkplaats. in de werkplaats in Heemstede wordt het druk  gewerkt aan oude industriele tafels om een mooi product naar wens te maken.  omdat alle tafel, tafels  een eigen werkplaats worden gemaakt kan er snel een tafel worden geleverd naar wens en hout keuze naar soort.  zo kan er bijvoorbeeld voor sommige modellen al binnen een week een tafel geleverd worden, Geheel op maat met onderstel, tafelpoten een tafelblad naar keuze.

 

voor de verschillende soorten onderstellen is er keuze tussen gietijzeren onderstellen, gelaste onderstellen,  en gelezen de onderstellen.  alle modellen zijn geheel met de hand gemaakt.  claerhout keuze kan er gekozen worden tussen grenen planken, Wagonplanken    of Eiken hout.  naast de verschillende soorten onderstellen kan ook gekozen worden voor verschillende modellen in de  industriele tafels. www.taffe.nl zo kan bijvoorbeeld niet alleen  de houtsoort gekozen worden of onderstel maar er is ook een keuze voor in hoogte  verstelbare tafels,  ook wel crank tafels genoemd.  deze tafels zijn in hoogte verstellen doomiddel van een handwiel wat maakt de tafel ideaal als bijvoorbeeld aan tafel of bureau voor de ideale hoogte om aan te zitten in kantoor.  de hoogte verstelbare tafels kan gekozen worden voor een tafel die in hoogte verstellen is dmv handwiel.  door aan het hand wiel te draaien worden verschillende tandwielen in beweging gezet waardoor het tafelblad in hoogte te verstellen is. naast de gietijzeren machine onderstel,  gietijzeren tafelpoot,   industriële tafel, industriele in hoogte verstelbare tafel,  industriele machine onderstel tafel,  kan er ook gekozen worden voor een tafel gelast met kokerprofiel of buizen. naast dit model is er ook een model wat in hoogte verstellen is dmv draadeinden en moeren. Door aan de moeren te draaien gaat het tafelblad omhoog of omlaag naar de ideale hoogte.

Eiken tafel

bij het eikenhout is een  keuze tussen licht Eiken, vergrijsd Eiken,  licht donker eiken, donker eiken en zwart Eiken.  worden eiken industriele tafel, eiken tafel.  kan er gekozen voor verschillende  tafelblad diktes.  zo kan het tafelblad geheel naar wens worden gemaakt. vergrijsd eiken tafel,  of een zwart eiken tafel  is bij taffe allemaal mogelijk.

Manpadslaan  Heemstede,  Nederland.  WhatsApp of telefoonnummer   0641045902

http://www.taffe.nl