Hellasbc
Image default
Aanbiedingen

4 manieren waarop je raamstickers het best kunt gebruiken

Raamstickers kun je voor ontzettend veel verschillende doeleinden gebruiken. Het drukken van stickers kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Een raamsticker kan in verschillende formaten en vormen bedrukt worden, waardoor je deze voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Om inkijk in je woning of bedrijf te voorkomen worden vaak grote raamstickers gebruikt. Voor bedrijfslogo′s of feestjes, zoals een geboorte, is een op maat gemaakte raamsticker ook zeer geschikt. Raamstickers bestellen is dan ook ideaal voor zowel bedrijven als voor thuis.

 

Drukken van stickers

Bij het drukken van stickers kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen. Als eerste kun je bij het drukken van stickers kiezen tussen een enkele en dubbele bedrukking. Je kunt dus kiezen om raamstickers te bestellen die alleen vanaf de buitenkant zichtbaar zijn, of kiezen voor stickers die ook aan de binnenzijde een bedrukking. Als je dubbelzijdige raamstickers gaat bestellen kun je kiezen voor dubbelzijdig op opaak of dubbelzijdig aslan. Aslan heeft een witte tussenlaag en dekt de tekst of afbeelding 100% af. Opaak dekt niet 100% af waardoor er nog wat licht door de bedrukking kan schijnen. Ga je raamstickers bestellen? Dan is full colour altijd mogelijk.

 

Raamstickers bestellen en gebruiken

Als je raamstickers gaat bestellen is het verstandig om te kijken naar de plek waar je de sticker wil plakken. Je kunt stickers op je auto aanbrengen of op het raam van je auto of huis. Raamstickers zijn dus heel veelzijdig in gebruik. Als je raamstickers voor je auto bestelt dan kun je kiezen uit verschillende formaten enkelzijdige bedrukking. Als je raamstickers bestelt voor je huis of pand, dan heb je oneindige mogelijkheden. Je kunt voor verschillende groottes, vormen en afwerkingen kiezen.

 

Toepassingen van raamstickers

Raamstickers plaatsen op een bedrijfspand heeft veel voordelen. Een raamsticker met bedrijfslogo of slogan trekt sowieso de aandacht. Wanneer je gebruik maakt van raambedrukking kom je professioneel over. Als je ten opzichte van de concurrentie op wil vallen, kan je met raamstickers een hoop bereiken. Je kunt ook raamstickers bestellen als je meer privacy wil. Soms wil je voorkomen dat mensen naar binnen kunnen kijken, als bedrijf zou je dan het grootste gedeelte van het raam of het gehele raam kunnen bedrukken met een raamsticker.

 

Een raamsticker opplakken

Afhankelijk van het soort raamsticker dat je besteld hebt, kun je hem op verschillende manier plakken. Heb je een opdruk aan één zijde, dan zit de opdruk van de sticker aan de plakkant. Als je wil dat de bedrukking aan de buitenzijde zit, dan kan je de sticker aan de binnenzijde plakken. De sticker zal dan natuurlijk ook langer meegaan. Bij een dubbelzijdige bedrukking plak je een raamsticker aan de binnenkant, dan kun je ook aan de binnenkant genieten van de bedrukking. Het ideale van een dubbele bedrukking is dat je ook kunt kiezen voor een andere bedrukking aan de binnenzijde. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om een bedrijfslogo, belangrijke slogan of contactinformatie vanaf buiten leesbaar te maken, met aan de binnenkant een mooi design.