Hellasbc
Image default
Groothandel

Aluminium- en kunststof groothandel voor particulieren en bedrijven

Cuprochimique is een metaal-, inox- en kunststof groothandel gevestigd in Aalst. Ze leveren materialen aan bouwbedrijven, particulieren, designers, doe-het-zelvers en allerlei andere klanten in Noord-Frankrijk, België en Zuid-Nederland. Ben je op zoek naar platen, profielen of staven in verschillende afmetingen, dan vind je het vast in het assortiment van deze groothandel. Daarnaast leveren ze ook maatwerk aan en kun je vragen om afwijkende afmetingen of vormen, zoals strips, blokken, plaatjes en latten. Vervolgens laat je deze op een bepaalde manier afwerken en neemt de groothandel zelfs de distributie van je over. Je wordt dus volledig ontzorgd en exact voorzien van de materialen die jouw specifieke project nog specialer maken.

Verschillende materiaal opties

Deze kunststof groothandel levert producten aangemaakt van technische kunststoffen, zoals polyethyleen, ertalon, polycarbonaat en pvc. Deze zijn te krijgen in een verscheidenheid aan kleuren en uitvoeringen. Heb je een non-ferro metaal nodig, dan kun je ook bij ze terecht voor platen en staven van koper, messing, aluminium en brons. Als laatste valt ook inox onder de lijst van materialen die ze leveren en kun je bij één groothandel dus terecht voor een groot aantal materiaal opties. Het is dan ook niet vreemd dat Cuprochimique in een groot gebied levert en dat aan een verscheidenheid aan klanten en partners.

Ook de afwerking is in eigen beheer

Het is ook goed mogelijk dat je je metalen platen of kunststof op een bepaalde manier wilt laten uitvoeren. Om daar zo goed mogelijk gehoor aan te geven, biedt deze kunststof groothandel een aantal extra diensten aan die ze in eigen beheer uitvoeren. Zo is het mogelijk om een coating aan te laten brengen op je profiel of plaat. Ook technische- en decoratieve anodisatie is mogelijk. In het zaag- en snijcentrum zorgt deze kunststof groothandel uit Aalst dat jouw materialen op de juiste manier en met de juiste afmetingen worden aangeleverd. En dat doen ze uiteraard met hun eigen chauffeurs.

https://www.cupro.be/