Hellasbc
Image default
Aanbiedingen

Caps bedrukken met uw bedrijfslogo

Wilt u caps of petten bedrukken als relatiegeschenk? De PennenBoer heeft een ruim assortiment met verschillende caps en petten. Caps en petten zijn altijd leuk om te dragen, zowel in de winter als in de zomer. Daarnaast is het ook nog eens heel herkenbaar. Uw bedrijfslogo op een cap valt daarom erg op. Bedrukte caps of petten weggeven als relatiegeschenk geeft uw naamsbekendheid een enorme boost. Het is natuurlijk leuk om bedrukte caps of petten als geschenk te geven aan relaties, maar u kunt ze ook gebruiken voor uw eigen uitstraling in de vorm van bedrijfskleding. Hiermee brengt u uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht.

Laat uw caps bedrukken bij De PennenBoer

De PennenBoer heeft een uitgebreid assortiment in caps en petten. Daarbij moet u ook denken aan bandana’s, zonnekleppen en hoeden. Alle caps zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende soorten sluitingen. Al onze caps kunnen worden bedrukt met uw bedrijfsgegevens of logo. Als specialist in het bedrukken van textiel zijn wij ervaren met het bedrukken van caps. Wij kunnen voor u de gehele voorzijde van de cap of pet bedrukken. Bij ons zijn de caps al vanaf 50 stuks te bestellen.

Het bedrukken van de cap is voor u heel gemakkelijk. U kiest uw favoriete cap uit en kiest in welke kleur u deze bedrukt wilt hebben. Vervolgens kunt u aangeven welke bedrijfsgegevens op de cap moeten worden bedrukt. Wij sturen dan een proefdruk naar u op, zodat u kunt controleren of de vormgeving correct is. Als het akkoord is kunnen wij de bestelling voortzetten en worden de caps bedrukt. Naast caps kunnen wij nog meer textiel producten voor u bedrukken. Misschien zijn onze tassen, polo’s of T-shirts ook wat voor u?

De beste service van De PennenBoer

Het bestellen van caps en petten kan rechtstreeks in onze webshop. U kunt gemakkelijk uw bedrukking uploaden. Wij voeren vervolgens de bedrukking uit en zorgen ervoor dat de caps snel geleverd worden. Wilt u graag advies bij het uitzoeken van een juiste bedrukking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om het gewenste resultaat te bereiken. U kunt uw vragen stellen via de chat op de website of telefonisch via 078 48 1648.