Hellasbc
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste hulp bij de gerechtelijke reorganisatie van uw bedrijf

Een gerechtelijke reorganisatie kan uitkomst bieden wanneer uw bedrijf zich in woelig vaarwater bevindt op financieel gebied, maar deze nog niet zo omvangrijk zijn dat u snel kopje onder zal gaan. Het opstarten van zo’n procedure is echter allesbehalve simpel. Gelukkig hoeft u dit ook helemaal niet alleen te doen. In Antwerpen kan u alvast terecht bij Caluwaerts Uytterhoeven voor gedegen advies en onvoorwaardelijke steun van een ervaren advocaat ondernemingsrecht. 

Hoe kan een advocaat u hierbij helpen?

Een advocaat ondernemingsrecht kent alle zaken over de gerechtelijke reorganisatie van uw bedrijf waar u geen kaas van gegeten hebt, en is dus een aangewezen raadsman of -vrouw om uw bedrijf te redden van de ondergang in tijden van crisis. De bekwame advocaten gespecialiseerd in ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven zijn hiervoor geknipt indien u in regio Antwerpen of Brussel op zoek bent hiernaar. Zij helpen u bij het opstellen van een gerechtelijk reorganisatieplan, dat indien door uw schuldeisers wordt goedgekeurd als zijnde een haalbare kaart, uw weg uit de penarie is. De advocaat ondernemingsrecht stelt vervolgens de nodige contracten op en zorgt voor de afhandeling van alle gerechtelijke documenten, zodat u zich vol kan storten op de effectieve gerechtelijke reorganisatie van uw bedrijf. Zo verloopt dit meteen een stuk vlotter. Ontstaat er tijdens de procedure bijvoorbeeld een geschil tussen uw onderneming en een schuldeiser, ook dan kan u dit overlaten aan een kundige advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven die ten alle tijden uw belangen verdedigt.      

Maak de procedure een heel stuk gemakkelijker

Moet u een gerechtelijke reorganisatie doorvoeren in uw onderneming, weet dus dan dat u deze lastige taak niet alleen op uw schouders hoeft te dragen. Een advocaat ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven is de geknipte kandidaat om u tijdens dit proces de beste begeleiding te geven. Neem een kijkje op hun website en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.