Hellasbc
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een epoxy gietvloer plaatsen in je bedrijf

Wist je dat een epoxyvloer of PU gietvloer geschikt is voor elk type onderneming? Nu wel! De professionals van ABBI Industrie uit Niel hebben meer dan genoeg ervaring in deze types vloerbekleding. Voor je het weet, geniet je van verschillende voordelen zoals onderhoudsgemak, duurzaamheid en natuurlijk een mooie afwerking met oog voor detail. Lees snel verder en leer wat bij over epoxyvloeren en PU gietvloeren!

Investeer in veelzijdige vloerbekleding

Eerst en vooral geven we graag mee wat epoxyvloeren nu precies zijn. Epoxyvloeren passen perfect op elke ondergrond, zelfs op een bestaande tegel. Magazijnen, labo’s, industriële garages en werkplaatsen zijn dus perfect geschikt voor deze hoog bestendige vloerbekleding. De medewerkers van ABBI Industrie, gevestigd in Niel, zijn ervan overtuigd dat deze vloer een betere optie is dan een klassieke betonvloer. Waarom precies? Een epoxyvloer is duurzaam, heeft een hoge chemische weerstand, heeft een voordelige kostprijs per vierkante meter, vraagt niet veel onderhoud en heeft een hoge mate van krasbestendigheid. Toch mogen we ook de voordelen van PU gietvloeren zeker niet over het hoofd zien! PU gietvloeren worden naadloos aangelegd om de kans op scheuren zo klein mogelijk te houden. Ze zijn volledig waterdicht en kunnen op elk type ondergrond worden geplaatst. PU gietvloeren zijn niet alleen perfect geschikt voor industriële ruimtes, ook kunnen ze binnenshuis worden geplaatst door de vriendelijke professionals van ABBI Industrie. 

Vraag meteen een offerte aan

Elk bedrijf doet er goed aan om te investeren in een epoxyvloer of PU gietvloer. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf op het vlak van een PU gietvloer of epoxyvloer? Zij staan klaar met een antwoord op al jouw vragen. Ook voor een offerte op maat van je situatie kan je bij hen terecht. Aarzel niet om te investeren in PU gietvloeren of epoxyvloeren! Contacteer ze via telefoon, via e-mail of via het contactformulier op de website van het ervaringsdeskundig bedrijf.   

https://www.abbi.be/