Hellasbc
Image default
Woning en Tuin

Ga voor een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent

Als u een nieuwe badkamer wilt laten installeren in een bestaande ruimte, dan is het verstandig om hier ervaren vakmensen voor in te schakelen. Bij DT-Technics te Evergem, weet u dat de totaalrenovatie van uw badkamer in regio Gent probleemloos verloopt. Met vele jaren aan ervaring weten deze medewerkers precies hoe ze het beste aan uw project beginnen en het gewenst resultaat behalen. Hiervoor bespreken ze uiteraard allereerst uitvoerig met u de werkzaamheden en hoe alles zo vlot mogelijk verloopt. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en geniet u snel van een gloednieuwe badkamer.

Welke aspecten worden behandeld?

Bij een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent zijn er verschillende aspecten die een behandeling krijgen. Zo is uiteraard het installeren van leidingen, kranen, boilers, douches en toiletten een deel van het werk, maar daarnaast moet er ook oog voor detail zijn. De deskundigheid van de ervaren medewerkers bij DT-Technics uit Evergem komt hierbij zeker van pas. In de 35 jaar dat zij actief zijn weten ze precies wat belangrijk is bij een badkamer op vlak van hygiëne, maar eveneens op het gebied van uitstraling en stijl. Bij de plaatsing van de badkamermeubels is het belangrijk dat alles klaar is voor gebruik op lange termijn en dat de rest van de constructie geen schade oploopt. Wees daarom zeker van kwaliteit bij DT-Technics.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak bij DT-Technics om een totaalrenovatie van uw badkamer in omgeving Gent in te plannen. Samen met u bekijken ze welke mogelijkheden er bestaan en daarbij luisteren ze graag naar uw wensen en visie. Zo weet u zeker dat u zult genieten van uw prachtig nieuwe badkamer. Naast het installeren van sanitair kunt u eveneens rekenen op deze specialisten bij het installeren van een gasketel of het uitvoeren van onderhoud op verwarmingssystemen.

https://www.dt-technics.be/