Hellasbc
Image default
Vakantie

Ontdek Cyprus op een unieke manier met deze geweldige tips

Cyprus wordt door veel mensen beschouwd als het kroonjuweel van het oostelijke Middellandse Zeegebied. Niet alleen is het een plezier om te bezoeken en kent het prachtig weer, maar het valt ook op met zijn unieke locaties en dingen om te doen. Rondrijden op het eiland is een must. Bekijk de prijzen van de huurauto’s voordat je vertrekt, klik hier voor meer informatie. Het is heel zinvol om Cyprus te bezoeken wanneer je ook kan, want het zal indruk maken met zijn geweldige kenmerken en verschillende mogelijkheden die je kan ontdekken. Het zal de moeite waard zijn.

Het Strand van Nissi

Het verkennen van het strand van Nissi is een geweldig idee als je wilt ontspannen. Geniet van het prachtige witte strand en het heldere water. En dit is ook een ideale plek om te waterskiën of zelfs te windsurfen.

De Graftombes van de Koningen

Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, wil je een bezoek aan de Graftombes van de Koningen zeker niet overslaan. Dit is een plaats waar hoge ambtenaren in de 4e eeuw en daarna werden begraven. Het graf zelf is goed bewaard gebleven, rekening houdend met zijn ouderdom. Het is een echte bezienswaardigheid en het laat zien hoe vakkundig de steenhouwers in die tijd waren.

Kato Paphos Archeologisch Park

Dit is een archeologische site die een combinatie is van verschillende culturen. (Grieks, Romeins, …). Het is een plaats die bewoond werd vanaf de prehistorie tot aan de middeleeuwen. Er zijn hier veel overblijfselen te vinden en er zijn nog steeds opgravingen bezig in het park, dus er zullen nog vele nieuwe vondsten naar boven komen.

De Berg Olympus

De berg Olympus heeft een enorme geschiedenis en is over de hele wereld bekend. En je kan het gaan verkennen zoals je zelf wilt. Je kan er prachtig wandelen en genieten van de uitgestrekte landschappen die zich ook uitstekend laten fotograferen.

De Baai van de Vijgenboom

Bij de Baai van de Vijgenboom kan je even tot rust komen en plezier maken. Het is een erg populaire strandplek die door veel mensen graag wordt bezocht, omdat het spannend en anders is. Je zal het unieke karakter en de fantastische kenmerken ervan waarderen en het is zeer leuk om te ontdekken. Het is een plek die je zeker moet bezoeken.

Het zoutmeer van Larnaca

Het zoutmeer van Larnaca bied je een geweldige manier om de natuurlijke kant van het land te zien. Dit is een prachtige locatie waar je van kan genieten en die je kan verkennen, wat ook gedaan wordt door de vele vogels hier. Maak een ontspannende wandeling langs dit indrukwekkende zoutmeer.

Conclusie

Een bezoek aan Cyprus is geweldig, maar omdat er nogal wat afstand is tussen al deze locaties, is het beter dat je een auto huurt in Cyprus en deze gebruikt zoals je wilt. Een auto huren in Cyprus is goedkoop en je hoeft je geen zorgen te maken over het wachten op het openbaar vervoer. De opties voor autoverhuur in Cyprus zijn enorm, wat je ook nodig hebt, het is gemakkelijk om te vinden. Het is voordelig om een auto van tevoren te huren. Verschillende autoverhuurdiensten hebben altijd online aanbiedingen en deals. Het is echt een leuke ervaring die je zeker niet wilt missen!

https://www.autoprio.nl/