Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

Regenwaterpomp en toebehoren

Men kan regenwaterpompen en toebehoren op onze website vinden. Daar vindt men alles wat te maken heeft met een regenwaterpomp. Dit onderdeel is cruciaal voor een regenwatersysteem dat een deel van het drinkwaterverbruik vervangt met dat van hemelwater. Daardoor kan men op jaarbasis enorm milieuvriendelijk leven in een woning. Verder scheelt het in de portemonnee en kan dus ook geld besparen.

De diverse varianten van regenwaterpompen die er beschikbaar zijn zorgen ervoor dat men kan kiezen uit een breed scala van opties. Zo verschillen ze in functionaliteit, maar ook wat betreft grootte en capaciteit. Ze zijn er voor ieder huis en kunnen een pand een stuk duurzamer maken. Neem daarom een regenwaterpomp met het bijpassende toebehoren.

Regenwaterpomp in verschillende varianten

Een regenwaterpomp kent enkele varianten. Er zijn er die voornamelijk binnenshuis gebruikt worden zoals de zelf aanzuigende pompsystemen. Deze zijn bedoeld om water uit een reservoir te halen en kunnen het vervolgens op de gewenste plek in het huis aanvoeren op een aftappunt. De andere mogelijkheid is een regenwaterpomp in de vorm van een dompelpomp. Dit apparaat staat onder water in een regenwatertank en kan dit omhoog pompen. Omdat deze op de bodem van de tank staat kan het het merendeel van het hemelwater verpompen. Het is elektrisch aangedreven en is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo is er een die een hoge capaciteit heeft en een ander die een lagere heeft. Voor ieder pand is er een passende oplossing te vinden. Verder komen ze met een vlotterschakelaar aangeleverd. Dat betekent dat ze automatisch aan en uit geschakeld kunnen worden. Een regenwatersysteem kan men dus opbouwen op verschillende manieren.

Onze selectie aan regenwatersystemen

Wanneer u bij ons een kijkje neemt naar onze regenwaterpompen dan kunt u tevens de rest van onze selectie bezichtigen. Dat betekent dat u alle andere producten zoals disconnectietanks, regenwaterputten en dergelijken kan zien. Werp een blik en zie welke regenwaterpomp voor uw regenwatersysteem geschikt is.