Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

Solliciteer op één van de vacatures voor letselschadebehandelaar

Regelmatig vacatures voor letselschadebehandelaars bij Rochewood

Werk je als letselschadebehandelaar en ben je gegrepen door de veelzijdigheid en het belang van dit vak? Dan is Rochewood Banking & Insurance een naam die je moet onthouden. Want Rochewood is een jong bedrijf dat zich richt op dienstverlening aan banken en verzekeringsbedrijven en we hebben regelmatig vacatures voor letselschadebehandelaars om te plaatsen bij een van onze opdrachtgevers.

Vacatures voor letselschadebehandelaars die perfect matchen bij onze opdrachtgever

Rochewood heeft regelmatig diverse vacatures voor letselschadebehandelaars. Iets voor jou?

Als dienstverlener aan verzekeringsbedrijven en banken heeft Rochewood een eigen marktbenadering en stijl. Voor ons is het belangrijk dat jij als letselschadebehandelaar perfect past bij onze opdrachtgever. Daarom willen we veel van je weten: welke waarden vind je belangrijk, wat is je ambitie en wat zijn je sterke en minder sterke punten. Zo krijgen we een goed beeld van jou. Aan de andere kant doen we er alles aan om een goed beeld te krijgen van onze opdrachtgever. Wat maakt de organisatie van de opdrachtgever uniek, wat voor persoonlijkheden lopen er rond en welke persoonlijkheden zouden er het best passen?

Zo bepalen we of jij de perfecte match bent voor onze opdrachtgever. Want uiteindelijk gaat het erom dat de opdrachtgever blij is met jou, dat jij er prettig kunt werken en dat je daar de persoonlijke groei kunt realiseren die je zoekt. Op deze manier creëren we voor jou en onze opdrachtgever de perfecte match.
Klinkt goed? Reageer dan snel op een van onze vacatures voor letselschadebehandelaars.

Reageer op een van onze vacatures voor letselschadebehandelaar

Rochewood ondersteunt je bij het realiseren van je ambities door heel regelmatig met je te overleggen over jouw ervaringen en je daarbij te coachen. We stimuleren je om opleidingen en trainingen te volgen waarmee je je huidige of je toekomstige functie nóg beter kunt uitvoeren en we organiseren periodiek bijeenkomsten met je Rochewood-collega’s om ervaringen uit te wisselen en daarvan te leren. Op deze manier helpt Rochewood je om je ambities te verwezenlijken. Geïnteresseerd om je loopbaan als letselschadebehandelaar bij Rochewood voort te zetten? Ga naar onze website, bekijk de vacatures voor letselschadebehandelaars neem contact met ons op.

https://www.rochewood.nl/vacatures/letselschadebehandelaar/