Hellasbc
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verrijk uw organisatie met de aanstelling van een preventieadviseur

Heeft u als bedrijfsleider meer dan 20 werknemers in dienst? Dan bent u er zich waarschijnlijk van bewust dat u over een interne preventieadviseur moet beschikken. Als u echter verantwoordelijk bent voor minder dan 20 medewerkers, kunt u zelf optreden als preventieadviseur. Moet u nog een (nieuwe) preventieadviseur aanwerven en bent u op zoek naar professionele hulp voor de aanstelling hiervan? Dan kunt u uitstekend terecht bij Wiels. Dit adviesbureau is actief binnen alle industriële sectoren en organisaties in België en is gespecialiseerd in strategische begeleiding op het vlak van milieu, preventie en veiligheid op het werk.

Een aanstelling van een preventieadviseur op maat van uw bedrijf

Het is natuurlijk van groot belang dat de aanstelling van een preventieadviseur volledig afgestemd wordt op maat van uw bedrijf. Tijdens een eerste gesprek wordt de aanpak vastgelegd. Het uitvoeren van een welzijnsconformiteitsaudit kan hier een goed vertrekpunt zijn. Wiels staat u graag bij in de aanstelling van een goede en betrouwbare preventieadviseur die zijn of haar taak erg serieus neemt. Een preventieadviseur heeft namelijk een grote verantwoordelijkheid en moet een breed takenpakket tot een goed einde zien te brengen. De taken die de adviseur moet uitvoeren, zijn afhankelijk van de opleidingsgraad van de preventieadviseur, maar dit wordt bij de aanstelling allemaal uitvoerig besproken.

Doe beroep op de kennis en expertise van deze expert

Adviesbureau Wiels uit Zwevegem, in de provincie West-Vlaanderen, is uw ideale partner als u nog op zoek bent naar hulp voor de aanstelling van een bekwame en betrouwbare preventieadviseur. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen over hoe deze vakmensen te werk gaan bij de aanstelling van een preventieadviseur? Neem dan gerust telefonisch contact met hen op. U kunt hen ook bereiken via e-mail. Waar u hen ook voor nodig heeft,  deze specialisten zetten hun kennis en expertise graag voor u in!

https://www.wiels.be/nl