Hellasbc
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat kan een integratie van al uw toepassingen tot een platform voor verschil maken?

In elk bedrijf wordt gewerkt met allerlei verschillende programma’s en applicaties. De verschillende werkzaamheden binnen een onderneming variëren namelijk en voor elke tak bestaat er wel een bepaald programma dat hier het beste voor werkt. Een probleem dat hier vaak uit ontstaat, is het feit dat afdelingen niet op een snelle manier deze gegevens aan elkaar kunnen doorgeven. De communicatiekanalen zijn niet compatibel tussen de verschillende programma’s. Om hier een einde aan te maken ontwikkelt Datacon graag voor u een integratie van uw applicaties tot een platform. Dit platform zorgt ervoor dat iedereen in het bedrijf verbonden is met elkaar en dat u interne processen gaat verbeteren.

De voordelen van dit proces

Bij Datacon noemen ze de integratie tot een platform een integration platform as a service (iPaaS). Dit proces levert u vele inzichten op in de werking en het complete proces van uw onderneming. Omdat alle applicaties aan elkaar verbonden zijn en iedereen binnen hetzelfde platform werkt, zal er niet alleen veel efficiënter gecommuniceerd worden, maar kunt u ook meteen de kinken in de kabel herkennen. Wanneer u haperingen opmerkt, is het ook net zo handig om hier meteen bij in te grijpen. Daarbij kunt u klanten en partners integreren in het systeem zodat u een directe feedbacklijn krijgt over uw producten en diensten. Op die manier zijn aanpassingen snel gemaakt en streeft u altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Neem contact op met de specialisten

Lijkte een integratie van al uw applicaties tot een platform van Datacon iets voor uw onderneming in Vlaanderen? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met de specialisten van dit bedrijf. Zij helpen u graag zo snel mogelijk verder en bieden meteen een oplossing op maat aan. Binnen de kortste keren zult u merken dat deze investering snel zijn vruchten afwerpt. Wacht niet langer en schakel de specialisten van Datacon in voor uw bedrijf in Vlaanderen.

https://www.datacon.be/