Hellasbc
Image default
Dienstverlening

Verhuur van licht en geluid voor particulieren en bedrijven

Organiseert uw bedrijf binnenkort een congres, personeelsfeest of ander groot event? Of plant u als particulier binnenkort een groot feest met al uw vrienden en familie? Dan kunt u voor de verhuur van licht en geluid terecht bij Pro Industries uit Oud-Turnhout. Dit bedrijf specialiseert zich in de technische ondersteuning van feesten van bedrijven én particulieren in de ruime omgeving van Turnhout. Wat voor evenement u ok plant, de experts van het bedrijf voorzien u graag van alle technische apparatuur voor een geslaagde dag. Lees dus zeker verder om meer te ontdekken over deze expert.

Installaties voor licht en geluid

Licht en geluid vormen een zeer belangrijk aspect van elk event. Met licht creëert u de benodigde sfeer en geluid zet letterlijk de toon van uw event. Als u regelmatig feesten geeft, kunt u zelf de benodigde licht- en geluidsapparatuur aanschaffen. Als u echter slechts eenmalig een event organiseert is de verhuur van licht en geluid een goedkopere optie. Dat is precies wat Pro Industries uit Oud-Turnhout u biedt. Hier vindt u een zeer ruim aanbod van technische apparatuur voor licht en geluid, maar nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een draaitafel voor uw dj, maar ook aan ledverlichting om uw feesttent om te toveren tot een echte disco. Wat voor apparatuur u ook nodig heeft voor uw event in regio Turnhout, bij Pro Industries vind u het geregardeerd. Het aanbod bestaat uit zowel zeer grote, professionele installaties als kleine sets voor particulieren.

Ga naar de website voor meer informatie

Voor de verhuur van licht en geluid in de omgeving van Turnhout rekent u op Pro Industries, zowel als bedrijf als particulier kunt u terecht bij dit gespecialiseerde bedrijf. Bij technische problemen met uw installatie staan de deskundige medewerkers van het bedrijf ook steeds voor u paraat met hulp. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot verhuur van licht en geluid? Contacteer dan snel een van de medewerkers van Pro Industries. Meer informatie en contactgegevens vindt u terug op de website.

https://www.proindustries.be/home/