Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

Tweedehands auto verkopen aan garage

Er zijn diverse manieren hoe je je auto kunt verkopen. Vele van deze manieren nemen veel tijd in beslag en sommige mensen hebben gewoon de tijd niet daarvoor. Als je snel van een auto af wilt zijn, dan kun je die snel aan een garage verkopen.

Voordat je dat moet, moet je eerst nagaan wat de dagwaarde van je auto is. Dit kun je gemakkelijk online berekenen. Je moet de dagwaarde kennen om een goede prijs vast te kunnen stellen. De garage zal je maar één bod geven en misschien zelfs minder aanbieden dan je in gedachten had, dus hou rekening daarmee.

Wees eerlijk over wat er mis mocht zijn met je auto, want als ze het controleren zullen ze daar zelf ook achter komen. Een nieuwe APK keuring is altijd een goed idee, omdat hij dan weet dat de auto recent is gecontroleerd op veiligheidseisen.

Het oog wilt ook wel wat. Het mag wel een tweedehandse auto zijn, maar je kunt het een grote beurt geven zodat het aantrekkelijk lijkt. Dit kan helpen wanneer de dealer een prijs ervoor formuleert.

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar wanneer je je auto verkoopt laat je het dan achter bij de garage. Zorg ervoor dat je voor vervoer zorgt of geld hebt voor een taxi voor de terugrit.

Het voordeel van je auto bij een garage verkopen, is dat al het papierwerk snel wordt afgewerkt. Dus wanneer je klaar bent en je geld in ontvangst genomen hebt, ben je helemaal klaar. Je kunt nu overgaan tot het zoeken naar een nieuwe auto.