Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

Uw bedrijfsruimte verkopen

Ongebruikte bedrijfsruimte? Denk dan het verkopen van uw bedrijfsruimte 

Heeft u een bedrijf in of nabij Gelderland, in de regio Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Zeewolde, Lelystad, Dronten of Putten? En heeft u een bedrijfsruimte over waar u zich eigenlijk geen raad mee weet? Kies dan voor het verkopen va uw bedrijfsruimte. Een bedrijfsruimte dat leegstaat en niet gebruikt wordt is natuurlijk een economische kostenpost. Terwijl u, letterlijk, voor hetzelfde geld veel kunt verdienen aan het doorverkopen van uw leegstaande ruimte. 

Een professionele partij voor de verkoop van uw pand 

Veel bedrijfseigenaren die hun bedrijfsruimte verkopen willen, schakelen daarvoor een goede verkoopmakelaar in. Maar hoe kunt u uw bedrijfsruimte slim, veilig en voor een eerlijk bedrag doorverkopen?

Veel ondernemers vinden dit, terecht, een lastige kwestie. Want u wilt niet alleen een betrouwbare koper van uw pand in de wacht slepen, maar ook een goede en eerlijke prijs voor uw bezit krijgen. Het liefst natuurlijk een zo hoog mogelijk bedrag. Daarom is het verstandig om een ervaren en betrouwbare verkoopmakelaar in te schakelen, die u met raad en daad terzijde staat en u helpt uw bedrijfsruimte verkopen tegen een aantrekkelijke koopsom. 

De service en ervaring van BBH helpt u echt verder!  

In en nabij Gelderland, speciaal in en rond steden als Harderwijk, Lelystad, Ermelo, Putten, Nijkerk en Elburg, kunt u voor de verkoop van bedrijfsruimte prima terecht bij de ervaren bedrijfsmakelaar Brandt Bedrijfshuisvesting (BBH). Brandt Bedrijfshuisvesting is specialist in de aankoop en verkoop van goede bedrijfsruimten en bedrijfspanden. BBH begeleidt u van het begin tot het eind bij de verkoop van uw bedrijfsruimte(n)! Bezoek nu de website bbh.nu voor aanvullende informatie over de verkoop van uw bedrijfsruimte of neem contact op met de klantenservice!