Hellasbc
Image default
Business / Financial Services

Deskundig verpakkingsadvies kartonnen dozen voor online retailers

Voor een e-commerce bedrijf is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met de goederen die u levert en dankzij kartonnen dozen in goede staat bij hen aan de deur worden afgeleverd. In deze blog overlopen we de verschillende stappen die online retailers moeten nemen om ervoor te zorgen dat hun verpakking niet alleen de goederen beschermt, maar ook aantrekkelijk is voor klanten.

De kartonnen dozen zijn de winkelgevel

Wanneer u de kartonnen dozen als een soort ‘winkelgevel’ beschouwt, snapt u waarom u moet investeren in de juiste verpakking. Die verpakking waarin uw producten zijn verpakt, is uw ‘shopfront’. Net zoals u zou investeren in een aantrekkelijk winkelpand en winkelinrichting, moet de verpakking van uw goederen zorgvuldig worden overwogen en ontworpen met het oog op de klant.

Creëer memorabele momenten voor uw klanten

Online klanten hebben de keuze te over waar ze hun goederen kopen. De manier waarop het product wordt gepresenteerd is van fundamenteel belang voor retailers die de naamsbekendheid en de loyaliteit van hun klanten proberen te vergroten. Met behulp van aangepaste verpakkingsoplossingen kunnen retailers memorabele momenten voor klanten creëren. Het gebruik van logo’s en materialen zijn cruciale ontwerpkenmerken en kunnen, als ze goed worden uitgevoerd, de algehele klantervaring verder verbeteren. Raak als een startend online bedrijf in het geheel niet ontmoedigd door het idee van het investeren in goede stevige verpakkingen. Voor een relatief kleine investering kunt u al een logo of bedrijfsnaam toevoegen aan al uw verpakkingen.

Een goede bescherming voorkomt productschade

In de aanloop naar Kerstmis zullen consumenten cadeaus voor vrienden en familie kopen. Als goederen tijdens het transport worden beschadigd door een slechte beschermende verpakking, kan dit zeer teleurstellend zijn. De online gekochte goederen doorlopen een aantal stappen vanaf het verpakken tot en met de verzending en het transport. Het kiezen van de juiste verpakkingsoplossing is dus essentieel! Vooral bij het verzenden van goederen met een hogere waarde of die kwetsbaar zijn.

Positieve invloed

De juiste verpakkingsoplossing zal u niet alleen helpen om schade en retouren te minimaliseren, maar zal ook de algemene productiviteit van uw bedrijf verhogen en een positieve invloed hebben op de klantervaring. Als u hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste kartonnen doos die zowel uw producten beschermt als de klantervaring verbetert, neem dan vandaag nog contact op met de professionals van de Dozenhal: www.dozenhal.nl.